Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2011

- Εκθεση Καρδίτσας, Αγροτικό Λαογραφικό Μουσείο Ιτέας...

Τις "πύλες" της άνοιξε χθές το απόγευμα της Παρασκευής 7 Οκτωβρίου η "11η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας" η οποία και πραγματοποιείται φέτος στις Καπναποθήκες Καρδίτσας και θα διαρκέσει από την Παρασκευή 7 έως και την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου.
Η έκθεση διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Καρδίτσας και την Άλφα Εκθεσιακή ενώ έχει και την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας και του Δήμου Καρδίτσας. Τα εγκαίνεια της έκθεσης έγιναν χθές στις 19:00 το απόγευμα και παρευρέθηκαν όλοι οι φορείς και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.
Στην έκθεση συμμετέχουν περίπου 120 επιχειρήσεις (Επιμελητήρια, Δήμοι και Περιφερειακές Ενότητες) από την Καρδίτσα τη Θεσσαλία αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα. Ο χώρος που φιλοξενεί την έκθεση είναι επίπεδος προκειμένου να εξυπηρετούνται καλύτερα στη μετακίνηση τα άτομα της τρίτης ηλικίας και τα άτομα με ειδικές ανάγκες ενώ το εμβαδό ξεπερνά τα 2.000 τ.μ.

Αγροτικό Λαογραφικό Μουσείο Ιτέας

Η έκθεση φιλοξενεί και το δικό μας Αγροτικό Λαογραφικό Μουσείο Ιτέας.
Πλήθος κόσμου μαζί πολιτική ηγεσία και δημόσιοι φορείς πέρασε απο το "περίπτερο" του Μουσείου μας δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για την ιστορία του.
Η επισκεψιμότητα μεγάλη και ελπίζουμε να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.
Προσπέκτους και dvd με τήν ιστορία του μοιράζονται σε όλους τους επισκέπτες καθώς και ξενάγηση για τα παλιά αντικείμενα που είναι εκθετειμένα.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας είναι εδώ παρών για άλλη μια φορά...

Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για μεγένθυση:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου