Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2012

- Ο πρώτος ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας...

Τον πρώτο ετήσιο χορό του πραγματοποίησε την προηγούμενη Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, στο οικογενειακό κέντρο "Μέγαρον Παλαμά" ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός σύλλογος Ιτέας.
Πλήθος κόσμου γέμισε με την παρουσία του την αίθουσα του κέντρου. Τον χορό άρχισαν, υπό την καθοδήγηση της κ.Σοφίας Τζέλα, οι λιλιπούτειοι χορευτές και τα γυναικεία τμήματα τα οποία έκλεψαν την παράσταση και απέσπασαν τα θερμά χειροκροτήματα του κόσμου. "Αυτά είναι οι αυριανοί συνεχιστές του Συλλόγου και της παράδοσής μας και σ' αυτά πρέπει να επενδύσουμε αν θέλουμε να υπάρξει πολιτισμός και παράδοση", τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Αχιλλέας Μπαλαντίνας.
   
Στη διάρκεια του χορού τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα από τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου οι κύριοι Βάϊος Καραγιάννης και Κώστας Τζιφούλης για την πολύτιμη προσφορά τους στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο και ειδικά στο χωριό μας, κάνοντας υπερήφανους όλους μας.

Τόν χορό τίμησαν με την παρουσία τους απευθύνοντας χαιρετισμό οι κ. Αντιδήμαρχος Ηλίας Λιάχανος, ο πρόεδρος της κοινότητας Ιτέας Θοδωρής Σδόγγος και όλοι οι τοπικοί σύμβουλοι.
                             Πατήστε πάνω στις φωτο για μεγένθυση...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου