Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Σε Χριστουγεννιάτικο Κλίμα η Εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας

Χθές την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού καταστήματος Ιτέας (Δημαρχείο) ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας πραγματοποίησε την καθιερωμένη του εορταστική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

Το πρόγραμμα είχε ως εξής:
Ώρα 16:00 μμ έγινε η προβολή της Χριστουγεννιάτηκης ταινίας κωμωδία "ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 2" για τους μικρούς μας φίλους.


Στίς 18:30 περίπου έγινε η έναρξη εκδήλωσης - αφιέρωμα απόδοση τιμής και αναμνηστικού στην δασκάλα Σοφία Παπαδήμου-Μακρή για την μεγάλη προσφορά της στο Δημοτικό Σχολείο Ιτέας.
Το αφιέρωμα προλόγισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Αχιλλέας Μπαλαντίνας φανερά συγκινημένος διαβάζοντας το βιογραφικό και μερικές δικές της ιστορίες απο τα χρόνια της διδασκαλίας της, σε μια αίθουσα που δεν έπεφτε καρφίτσα.



Η ατμόσφαιρα φορτισμένη συναισθηματικά και η συγκίνηση του κόσμου μεγάλη στο άκουσμα του λόγου της.



Στην συνέχεια ακολούθησαν Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα απ' όλη την Ελλάδα από την Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου υπό τη διεύθυνση του κ. Μπίμπιλα Αχιλλέα και τη συνοδεία της μουσικού κ. Μαντοπούλου Χριστίνας.



Ακολούθησε η βράβευση μαθητών που πέρασαν σε ΑΕΙ

Με το πέρας της εκδήλωσης οι μικροί μας φίλοι άφησαν στον ουρανό της Ιτέας τα φαναράκια των ευχών.

Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν μελομακάρονα και άλλες Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές.
Αμέσως μετά οι παρευρισκόμενοι επισκέφθηκαν την 4η Έκθεση Ζωγραφικής και Χειροτεχνίας στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Ιτέας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Ιερέας του χωριού Πατήρ Βασίλειος Γερούκης, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Φύλλου κ. Λωρίδας Αντώνιος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κοντοβάιος Θωμάς και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ιτέας κ. Λύτρας Ευάγγελος.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη και τούς εθελοντές της διοργάνωσης και ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές...!!!

Με εκτίμηση Ε.Μ.Σ. Ιτέας




























1 σχόλιο:

  1. Δανείζομαι την φράση της """Νόμιζα οτι τα γράμματα ήταν το παν...έκανα λάθος""" για να ξεδιπλώσω δικά μου συναισθήματα. Γιατί αυτή η φράση χτυπάει την καρδιά και το μυαλό μου σαν βελούδινα καρφιά, και σκέφτομαι ότι τα δάκρυα, (απλή ένδειξη σεβασμού και δέους) μπροστά σε μια Δασκάλα που μου δίδαξε το φώς είναι ο λιγότερος φόρος τιμής.
    Γι΄αυτό τον λόγο θα δακρύσω διακριτικά και θα ψιθυρίσω...

    "Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΑ ΣΟΦΙΑ!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή