Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Εγγραφές και ώρες μαθημάτων ζωγραφικής στο εργαστήρι του Πολιτιστικού συλλόγου Ιτέας

Το Εργαστήρι Ζωγραφικής του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας φέτος θα διανύσει την 6η χρονιά του με δασκάλα του μαθήματος την εικαστικό και ζωγράφο Αλέκα Κουκόσια με χρόνια προϋπηρεσία στη διδασκαλία σχεδίου και ζωγραφικής.
Σας προσκαλούμε λοιπόν σ’ ένα πλήρως οργανωμένo εργαστήριο για να ταξιδέψετε με όλη την ομάδα μας στον κόσμο των εικαστικών τεχνών της ζωγραφικής.
Έχοντας πάντα τη χαρά να καλωσορίζουμε νέα μέλη, σας περιμένουμε και αυτή τη χρονιά να γίνετε μέρος της ζωγραφικής μας παρέας!

Εγγραφές και ώρες μαθημάτων: Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 μμ στο παλιό δημοτικό σχολείο Ιτέας

Αλέκα Κουκόσια
Γεννήθηκε στους Σοφάδες Καρδίτσας.
Μετά το τέλος των γυμνασιακών της σπουδών, διδάχτηκε ελεύθερο σχέδιο και χρώμα στην Αθήνα.
Μαθήτευσε δίπλα στους Γ. Γούλα και Θ. Πάντο. Πραγματοποίησε δέκα ατομικές εκθέσεις και συμμετείχε σε πολλές ομαδικές του Εικαστικού Ομίλου Καρδίτσας, του οποίου είναι και ιδρυτικό μέλος. Συμμετείχε επίσης και σε επτά ομαδικές, της ομάδας "Τεχνοθύρα". Από το 2008 παραδίδει μαθήματα ζωγραφικής σε παιδιά και ενήλικες. Στο διάστημα αυτό, μαθητές της, απέσπασαν από πανελλήνιες διοργανώσεις παιδικής ζωγραφικής επτά βραβεία και από παγκόσμια διοργάνωση παιδικής ζωγραφικής έξι παγκόσμια βραβεία (2018-2019 διοργάνωση Μουσείο και Ακαδημία παιδικής τέχνης Ξάνθης μέσα από 15.000 συμμετοχές, δυο πρώτα και τέσσερα δεύτερα βραβεία.
Τα τελευταία πέντε χρόνια διδάσκει το μάθημα των εικαστικών στην κατασκήνωση KALIVAS CAMP στη Χαλκιδική καθώς επίσης και στον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού μας...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου