Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας χθές την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 6:00 μ.μ.στο kafe All day "Nouvelle" στήν Ιτέα.

Το προεδρείο και τα μέλη είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές και σκέψεις για τη νέα χρονιά και την πορεία του Συλλόγου.

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Βασίλειος Γερούκης όπου και στη συνέχεια ευχήθηκε υγεία και δύναμη στα μέλη και το Δ.Σ του συλλόγου αλλά και όλων των παρευρισκομένων.

Τις ευχές τους με τη σειρά τους απήυθυναν ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας Αχιλλέας Μπαλαντίνας, ο Δήμαρχος Κώστας Πατσιαλής, και ο Πρόεδρος της Ενωσης Πολιτιστικών Συλλόγων του νομού Καρδίτσας Μανώλης Στεργιόπουλος.

Στην Πίτα παρευρέθηκαν επίσης:
O Αντιδήμαρχος Θωμάς Τατσιός - Πέτρου, ο πρόεδρος ΔΟΠΑΠΑ Παλαμά Χρήστος Βαϊόπουλος, ο Δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Λιάχανος, και ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Ιτέας Θοδωρής Σδόγγος.

Τέλος τις ευχές του Δ.Σ, μετέφερε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού όπου και έκοψε την πίτα του Συλλόγου, ευχαριστώντας όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση αλλά και όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίησή της .

Τα δώρα κέρδισαν οι:
Βαϊτσα Φαρμάκη - Μπακαβέλου
Δημήτρης Τσέλιος
Κωνσταντίνα Βελεσιώτη

Ηταν ενα χαρούμενο, δημιουργικό γεμάτο αγάπη και ζωντάνια απόγευμα...!!!

                          πατήστε πάνω στις φωτό για μεγένθυση....

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου