Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας καλεί τους δημότες...

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας καλεί όλους όσους έχουν την δυνατότητα και θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά ή ακόμα και μιας δωρεάς για την αγορά ενός πολυμηχανήματος (βιντεοπροτζέκτορα) αξίας 500 ευρώ.

Ο προτζέκτορας θα χρησιμοποιηθεί για προβολή ταινιών, χειμερινού και θερινού σινεμά, παρουσιάσεων βίντεο και παλιών φωτογραφιών στις γιορτές του Συλλόγου, καθώς επίσης και σε άλλες μορφές εκδηλώσεων πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Με το συγκεκριμένο πολυμηχάνημα θα δώσουμε τη δυνατότητα στους μικρούς, αλλά και στις μεγαλύτερες ηλικίες του χωριού μας για μια ποιοτικότερη και ουσιαστικότερη μορφή διασκέδασης προβάλοντας παλιές καλές και νέες ταινίες απο τον Ελληνικό και ξένο κινηματογράφο.

Είμαστε εκ των προτέρων πεπεισμένοι ότι θα ανταποκριθείτε θετικά στο κάλεσμά μας για οικονομική βοήθεια προκειμένου να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας με στόχο την ανάπτυξη του πολιτισμού στο χωριό μας.

Το τηλέφωνο για όσους δείξουν ενδιαφέρον και θέλουν να βοηθήσουν είναι το 6932878948 κ. Αχιλλέα Μπαλαντίνα πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας.

Το Δ.Σ του Συλλόγου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου