Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2015

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας στα "Κομνηναίεια 2015"

Τη δυνατότητα να παρουσιάσει χορούς, δρώμενα, ήθη και έθιμα του Θεσσαλικού κάμπου και των Καραγκούνηδων είχε ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός σύλλογος Ιτέας κατόπιν πρόσκλησης του Πολιτιστικού Ποντιακού Συλλόγου Κομνηνών Πτολεμαΐδας.

Την Κυριακή 31 Μαΐου το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας ταξίδεψε στα Κομνηνά και συμμετείχε στις 3ήμερες εκδηλώσεις του εκεί Συλλόγου. Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο αύλειο χώρο του Δημοτικού σχολείου Κομνηνών, με εξαιρετική φιλοξενία και πολύ καλό καιρό το χορευτικό τμήμα υπό τις οδηγίες της κ. Σοφίας Τζέλλα έκανε μια παρουσίαση η οποία μόνο θετικά σχόλια και χειροκροτήματα θα μπορούσε να αποσπάσει!

Με πρώτη στάση στην Κοζάνη για φαγητό και δεύτερη στάση Πτολεμαϊδα για καφέ και χαλάρωση και στη συνέχεια στα Κομνηνά Πτολεμαϊδας για τα "Κομνηναίεια 2015".

Η φιλοξενία και η βραδιά ήταν τόσο καλή που οι χορευτές μας με το τέλος της παράστασης συμμετείχαν και στο γλέντι σε 2 τεράστιους κύκλους χορεύοντας παρέα με τους ντόπιους, Ποντιακούς χορούς.

Το Δ.Σ του Ε.Μ.Σ.Ιτέας ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο των Κομνηνών και τους συγχαίρει για την εξαίρετη φιλοξενία και διοργάνωση.

Μπράβο σε όλους !!!!...
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους διοργανωτές της εκδήλωσης "Κομνηναίεια 2015" στα παιδιά του Ποντιακού Συλλόγου Κομνηνών και στην πρόεδρό τους!!!!
Το ραντεβού ανανεώθηκε μαζί τους για το "Φεστιβάλ Ενιππέα" στις 22 Αυγούστου 2015!!!!!
Σοφία ΤζέλλαΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου