Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

Ενθουσίασε το κοινό το χορευτικό του Συλλόγου μας στα "ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2015"

Την χορευτική του εμφάνιση πραγματοποίησε στα πλαίσια των εκδηλώσεων "Καραϊσκάκεια 2015" και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας.

Με καθοδηγητή την χοροδιδάσκαλο Σοφία Τζέλα γιά μια ακόμα φορά η εμφάνιση των αγοριών και κοριτσιών μας ήταν άψογη ενθουσιάζοντας το κοινό.

Εκείνο που έκανε θετική εντύπωση ήταν η αρτιότητα των στολών και οι φυγούρες του χορευτικού τμήματος.

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015 και στα πλαίσια της 48ης Διεθνής Πολιτιστικής Γιορτής "ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2015″ που οργανώνονται από την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας
Ήταν μία πραγματικά άψογη διοργάνωση με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, γεγονός το οποίο καταδεικνύει τη δυναμική του θεσμού

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Πιστεύουμε στο θεσμό και τον ενισχύουμε γερά. Είναι μία σημαντική διέξοδος στην κρίση που περνάμε. Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσουμε άσβεστη την προσπάθεια αυτή».

Από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Τσιάκος επεσήμανε πως πρόκειται για έναν κορυφαίο θεσμό που έχει καθιερωθεί και πρόσθεσε πως «ο πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανάγκη. Η Καρδίτσα θα βρεθεί στο επίκεντρο του πολιτιστικού χάρτη. Η Καρδίτσα αγαπάει τον πολιτισμό και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε ό, τι καλύτερο».

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων κ. Μ. Στεργιόπουλος παρουσίασε το πρόγραμμα των κύριων εκδηλώσεων και ευχαρίστησε τόσο τους συνδιοργανωτές για την πολύτιμη βοήθειά τους, όσο και τους χορηγούς που είναι συμπαραστάτες στην όλη προσπάθεια.

Φέτος, συμμετείχαν 3 ξένα χορευτικά συγκροτήματα (Σιβηρία, Βουλγαρία, Ρουμανία), 10 ελληνικά (Πάτρα, Ψαρά, Ελασσόνα, Φλώρινα, Τρίκαλα, Ξάνθη, Κοζάνη, Αθήνα, Αστυπάλαια, Σκόπελος) και 27 τοπικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου