Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

4η Τακτική Γενική Συνέλευση μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας

Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Καταστήματος Ιτέας χθές την Κυριακή 1η Νοέμβρη και ώρα 17:30 μμ προσήλθαν τα μέλη του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ιτέας για την 4η Τακτική Συνέλευση του Συλλόγου με θέματα:

1ον) Ορισμός προεδρείου συνέλευσης
2ον) Διοικητικός-οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ
3ον) Ορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Ο πρόεδρος της συνέλευσης κ. Γιαννάκος αφού καλωσόρισε τα μέλη έδωσε το λόγο στον πρόεδρο κ. Μπαλαντίνα Αχιλλέα για μια σύντομη αναφορά στα πεπραγμένα του Συλλόγου τη χρονιά που πέρασε.
Αμέσως μετά ο ταμίας του Συλλόγου κ. Κοντοβάιος Δημήτρης ανέλυσε λεπτομερώς τα έσοδα και τα έξοδα του ταμείου καθώς και το θετικό υπόλοιπο κι αυτής της χρονιάς.
Ακολούθησε μια πολύ καλή εκτενή συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων από όλα τα μέλη για το πως μπορούμε να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο το ταμείο του Συλλόγου.

Αποφασίστηκε επίσης να γίνουν οι εκλογές του Συλλόγου την ερχόμενη Κυριακή 8 Νοεμβρίου σην αίθουσα του Δημαρχείου Ιτέας από τις 10:30 το πρωϊ έως και τις 17:30 το απόγευμα που θα κλείσει η κάλπη για την καταμέτρηση.

Όπως ορίζεται από το άρθρο 11 του καταστατικού στου Συλλόγου για 2ετή θητεία κάθε Δ.Σ θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου που η εγγραφή τους έγινε πριν την 1η Αυγούστου 2015.
Οι υποψηφιότητες κατατίθενται μέχρι και το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 10:30 πρωινή στο γραφείο του Προέδρου της Κοινότητας κ. Λύτρα Ευάγγελου.
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου που η εγγραφή τους έγινε πριν την 1η Αυγούστου 2015.

Η εφορευτική επιτροπή

Λύτρας Ευάγγελος του Χαριλάου
Μακρής Ηλίας του Κων/νου
Ζιάκας Ιωάννης του Κων/νου

Οι κ. Γιαννάκος ως επικεφαλής των εργασιών της συνέλευσης και ο Πρόεδρος αφού επισήμαναν λεπτομερώς πόσο σημαντικές είναι οι συνελεύσεις για έναν Σύλλογο ευχαρίστησαν τα μέλη για την παρουσία τους, ευχήθηκαν σε όλους Καλές Γιορτές και έληξαν τις εργασίες της 4ης Γενικής Τακτικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου