Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017

Μια υπέροχη εκδρομή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας στη Θεσσαλονίκη

Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό για την εποχή, ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός σύλλογος Ιτέας ταξίδεψε με τα μέλη του στην πανέμορφη "Νύφη του Θερμαϊκού" για ένα μονοήμερο διάλειμμα από την καθημερινότητα.
Η καλή μέρα φάνηκε από το πρωί αφού οι εκδρομείς ήταν όλοι στην ώρα τους και με χαμόγελο για τη βόλτα που θα ακολουθούσε.
Τα μέλη φτάνοντας στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκαν το Πλωτό Μουσείο Θωρηκτό "Γεώργιος Αβέρωφ" και ξεναγήθηκαν στους χώρους του πλοίου γνωρίζοντας έτσι την ιστορία του αλλά και τον ρόλο που διαδραμάτισε στον πόλεμο και στην οριστικοποίηση των σημερινών συνόρων της πατρίδας μας.
Ακολούθησε η επίσκεψη στο Πλανητάριο όπου παρακολούθησαν μια προβολή για τους γαλαξίες και το σύμπαν αλλά και το πως γεννήθηκε το τηλεσκόπιο και πόσο πολύ βοήθησε τους επιστήμονες να κατανοήσουν την αρχή της δημιουργίας και της εξέλιξης.

Αργά το μεσημέρι και σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής υπήρχε ελεύθερος χρόνος για φαγητό, καφέ και βόλτα στην στολισμένη για τα Χριστούγεννα Θεσσαλονίκη.

Το κλίμα ήταν ευχάριστο καθ όλη την διάρκεια της ημέρας και το Δ.Σ ευχαριστεί θερμά όλους τους εκδρομείς για αυτή την πολύ όμορφη εξόρμηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου