Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η γουρουνοχαρά στην Ιτέα

Την καθιερωμένη πλέον εκδήλωση των χειροσφάγιων πραγματοποίησε ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός σύλλογος Ιτέας το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στην πλατεία της Ιτέας στις 12:30 το μεσημέρι.
Για 7η συνεχή χρονιά ο σύλλογος αναβιώνει το έθιμο της "γουρνοχαράς" παρασκευάζοντας παραδοσιακά φαγητά από το κρέας του χοίρου όπως τον παλιό καλό καιρό.
Γεύσεις που πλέον δεν υπάρχουν στην καθημερινότητα όπως τραγανές τσιγαρίδες.
Με σύμμαχο τον καιρό ετοιμάστηκαν όλα από νωρίς το πρωί και οι επισκέπτες απόλαυσαν άφθονο κρασί και νοστιμιές όπως τηγανιά, τσιγαρίδες και λουκάνικα.
Η πλατεία γέμισε με πολύ κόσμο για μια ακόμη χρονιά τιμώντας έτσι την προσπάθεια του Δ.Σ και των εθελοντών που για ακόμη μια φορά έβαλαν τα δυνατά τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αιδεσιμολογιότατος Πατήρ Βασίλειος Γερούκης, ο  Δήμαρχος Παλαμά κ. Γεώργιος Σακελαρίου με όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Πρόεδρος Τ.Κ Ιτέας κ. Βαγγέλης Λύτρας, ο Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης κ. Καραλής Αχιλλέας, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός Γεώργιος, ο πρώην Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωστής Νούσιος, ο βουλευτής Καρδίτσας κ. Λάππας, ο πρώην Δήμαρχος Φύλλου κ. Αντώνης Αναστασόπουλος, ο Διευθυντής του Ε.Σ.Υ Παλαμά κ. Ιωσήφ Χρούμπ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών συλλόγων Καρδίτσας κ. Μανώλης Στεργιόπουλος με όλο το συμβούλιο, εκπρόσωποι φορέων και πάρα πολλοί επισκέπτες.

Το Δ.Σ τους ευχαριστεί όλους θερμά για την στήριξη και εύχεται
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!

Ευχαριστούμε επίσης τον ΔΟΠΑΠΑΠαλαμά, τα μεσιτικά γραφεία Μ. Τζάρα και Αδελφών Πατσιαλή και τον Όμιλο σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτη για την πολύτιμη βοήθειά τους.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου